21.6.2012

Shoppinkki

Tääl olla jo iha lomafiiliksis, vaikei loma ol viäl eres alkannu. Mää oti varaslährö. Lelli-neiti o tämä viiko ollu ponileiril Uureskaupunkis ja tänäpe me päästi Hanin kans hänt sit ite sin viämähä. Leiriaja mein pit viihryttä itte ittiäm ja päärytti shoppailema. Kiärretti jotakuinki jokane puati, mikä kaupunkist löyrys. Pakkiksel käytti syämäs munki ja Kahvelis pitsa, Hilmast haetti suklat ja karkkei -purkki (ei kai tommost voinnu jättää ostamat), Aitost luamujuomi ja -makkaroi, Gistust Dinner -kyltti, Pikku Putikist leipomisveitti, Ohistol kesäkukkassi ja löyretti me vähä vaatteijakki. Lopuerest ajeltti kattelemas paikoi ja naatiskeltti kesäst. Sillo joskus, enne vanha, ko määki Ukis asusi, ei se kyl tuntunnu oleva mitenkä erikoine shoppailupaikka. Ja kui nyy sit satuski löytymä vaik mitä kiva. Kesäaurinko vissi saa kaike näyttämä erilaiselt :)


2 kommenttia:

  1. Kadehdittavan upeita löytöjä! Toi kyltti on ihana ja luamudrinksut varmaan joko terveellisiä tai taivaallisenmakuisia. Ja voihan vapaapäivä!

    VastaaPoista
  2. Drinksut on niinko limui, tua juattu appelsiini-mandariini ol ainaki tosi hyvä. Lemonade nautiskella varmanki keskikesä kunniaks tänäpe ehtool.

    VastaaPoista