1.6.2012

Iha pönttö!

Mukulil viimene koulupäivä enne loma. Teini-ikäne o tyytyväine ja hyväl miälel jää lomal. Syksyl si yläkouluhu ja hyväl miälel sinnekki. Mut voi meijä Lelli-neitti. Täl viikol o varmistunnu, et heijä ihana ope ei ole enä syksyl heijä kansas. Lelli itkettä. Hänt pelotta, et jos uus ope onki iha tyhmä. Hän ei meina men enä lainka kouluhu. Munt potuttaa ja suututta ja sit sitä yhtlai, mitä ei sivistynny ihmine kirjot blogihis. Eik perhana kettä muut voinu siirttä tekemä niit äitiyslomi sin toisse toimipisteesse! Ei siin pali aut lapsel selittä, et kyl se uuski ope varmaste o iha kiva. Ja millai mää semse voi luvat? Voi se uus ol iha pönttöki.

No ihanal opel löyrys kumminki kiitoslahjaks kulunest lukuvuarest söpö linnunpönttö. Hän o ansioitunneest innostannu mukuli luannontiaro saloihi, erityisesti tirpussi. Yritä ol huame koulus parkumat.

2 kommenttia:

  1. Voih Lellilellinen!
    Ekaluokan jälkeen uusi ope voi olla arkkivihollinen tai osoittautua oivaksi, mutta joka tapuksessa inhottavaa ja tyhmää tässä vaiheessa vasta kertoa...nyt pitää koko kesä jännittää, höh! Olis tullu uusi näytille!

    VastaaPoista
  2. Nii'i, ei tair viäl ol tiaros kuka uus siähe heil sit tule. Oliski ollu tosi hyvä, ko olisiva voine alotta tutustumise jo ny. Mut me täsä nyssi surra, jos suretta, ja sit varma mene jo vähä ohiki ja sit loppusuvest ruveta tsemppama uure ope pualest.

    VastaaPoista