6.9.2013

Tahmast suttupuuha

Fudge o jotenki eri ko toffee, mut mää en kyl ossa sanno miltaval. Ja väliäk sen sit onka. Fudgeohje löyrys Yhteishyväst ja glukoosisiirappi kaupast kaikkie muitte siirappie viärest. Noit sokerei ja siirapei o iha tolkuton määrä, kyl mar niil kaikil on sit tarvis kans. Tähä fudgehe ainaki tul kaht erilaist siirappi ja kolmi erilaist sokeri. Et ei mittä terveysruakka varsinaiseste. Mut it ko teke, ni ei ol kyl sit myäskä mittä lisäainei. Sokersuttu jatketa vaa vähä kermal, se o siin. Karpalo mää jätin poies, ne ei ol muu juttun.

Samal mää pääsi ensmäse kerra oikke lailes testama jo vuassi sit lahjaks saamaan sokerlämpömittari. Kätevä peli. Kui mää tykkäsinki tommosest keittelyst kotei tarvin it arvioide et oliskoha se jo sakeutunnu tarppeks tai muistel, et mitä se kello olika ko ensmäisen kupla kattilas pulpahtiva.

Aika tahmia ja suttast puuha tua o, mut ei mittä ylivoimast ja aika hyvä lopputulema. Saattaa tul tehryks joskus toistekki, mut ehkei iha kauhja usse. Teinari meinas, et jos kuarrutais suklal, olis ihanko Rumle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti