5.8.2012

Power Mum


Tämä o Power Mum. Hän o Voodoll ja hän jaka mul ehtymätönt voima ol äiti (usko ken tahto). Häne perimmäine tarkotuksens o antta voimi ol kärsivällinen ja lemppe mukulil. Hän anta voima ol myös hehke.

Tänäpe häne voimas jouruiva koetuksel uimarannal. Ei kylläkä minkä mukulitten tekemä takia. Tänä kesän o jonku verra käytty lehtie palstoillakki keskustelu siit, et onk luvallist ol sitä miält, etei halua esimerkiks kutsu mukuli häihis taik onk luvallist halut men lomal sillai, etei samal lenno taik hotellis ol mukuli. Muu miälesten jokane saa kutsu juur nekko halua ja mää ymmärrä oikke hyvi, et voi halut lähti lomal mukulavapaasse ympäristöhö. Mut sitko olla yleisel uimarannal, ni kui liki rantaviiva kannatta filttils levittä, jos ei halua et mukula melskava iha viäres?

Mää meni Lelli-neiti ja häne kaveris kans uimarannal ja leviteltti filtti siähe sit lähel vet ja hyväl aurinkoisel paikal. Rannal ol hyvin tila, et ollais me tiätty voittu johonki muuhallekki men. No, siält nous koht sit järvest aikune (30+) naisihmine, joka laskeurus siähe viäreisel filtil ja kiros veten kylmyyt kova äänehe kaverilles. Pikkulika oliva onneks sit jo menne uimaha. Mää siin sit istuskeli ja äimistyin heijä avoimest vihamiälisyyrestäs täysi viarai ihmissi kohta. He eivä varsinaiset puhunne mul, mut tarkottiva kyl, et mää varmaste kuulen. He kirosiva (kirjaimelliseste, joka toine sana ol kirosana) kui mää oli moukka, ko meni nii liki heijä paikkatas. Kui mukula oliva kamali ja kui pali me heit häiritti. Kui tämä kaupunki tarvittis iha välttämät semse uimaranna, mihe eivä mukula pääs lainka. En sanon mittä, mut pääti, et senttiäkkä en filttiän mihenkä siir. Aikans he siin kirosiva, enneko sit päättivä lähti poies. Ja nämä kaks rantaruussu sit oliva sitä miält et mää oli moukkamainen?!

No, ei siin mittä, kyl mää täst selviä ilma pysyvi vaurioi, mut kyl se vähäks aikka jäi miälen pääl kiärtämä. Ja kui mont kertta mää ole Teini-ikäsellekki erinäisis tilantteis sanon, et anta men toisest korvas sisäl ja toisest ulos. Ei ol iha helppo.

4 kommenttia:

  1. Kenenköhän mieltä se sitten parantaa pilata toistenkin (omansa lisäksi) mukava rantapäivä? Meitä on moneen junaan ja asemallekin jää vielä.. Itse olisin varmaankin avannut sanaisen arkkuni ko. tätille anna palaa, Frank -tyylillä :) Suosittelen sitä sinullekin ensi kerralla (jota ei tosin toivottavasti tule)!

    VastaaPoista
  2. Niinpä, eivä he tainne ol tyytyväissi mihenkä muuhunka elämässäs.. Emmää tomsil rohken, en ol ikä rohjen.

    VastaaPoista
  3. Mitä tympiöitä!
    Onneks ton Power Mumin voi laittaa pakastimeen viilentyyn ja vaihtaa sille vaikka vielä hienomman tukkanauhan, niin jos sen mieli siintä tyyntyis moisen loukkauksen ääressä.

    Olen kanssa sitä mieltä, ettei kannata kilpalaulantaan ryhtyä, mutta entäs jos kirjoisit PowerMumille suun, niin sieltä vois alkaa soljua provosoitumatonta ja torimummotonta viileää vastinetta ;)

    VastaaPoista
  4. Ei sillä, etteikö olis miäli tehn..

    VastaaPoista