6.7.2012

Jos joskus

6. Chair #photoadayjuly

Mää laski istunneen tänäpe, tähä mennes, ainakki viirel eri toolil. Toolie lisäks kahrel eri soffal, autonpenkil ja pyäräsatulas. Kui ikä mää ole mittä muut kerenny tekemän ko istuma? Ja siltiki mää ole. Me käytti Uureskaupunkis taas erinomasil shoppinkeil. Ai et. Jos satut joskus menemä Ukihi, ni menkkä ihmes viarasvenesatamas oleva Alfa Bageli, siäl voi syär paikanpääl paistetui ja täytetyi bagelei, taik osta tuarei bagelei kotti täytettäväks. Viäreise Pakkahuane munki ova kans hyvinki maistamise arvossi. Mut et nua oliva vaa virkistykseks, varsinaist shoppinkisaalist oliva yhre kenkä, yks villajakku (=neuletakki) ja kaks paitta. Toine pairoist pit osta jo senki taki, ko Lelli-neiti makutuamaroi sen pairaks, misä mää näytä iha nuarelt naiselt :D

Tua tooli on meijä isä lapsuurekorost, häne isoisäs o sen tehn. Niit o meil kaikenkaikkias kolm, tuo punane o Lota. Häne hoivisas o myös meijä veljen tooli ja mul o oman koton. Näist o isä eno aikanas tehn muutama kappale uustuatantto, mut nämä kolm ova alkuperässi. Alunperi tooli ova olle tommossi tummanpunassi. Jossa välis niit ol maalat valkoseks, ja veljen tooli o erelles valkone. Mää joskus teini-ikäsen maalasi oman toolin kirkkapunaseks ja nua pinna punane-keltane-sinine jne. - sillo se tunnus oleva hyväki irea.. No, myähemmi mää ole kraappin ne maali poies ja ny se o petsat ruskiaks. En tiä onk sekä paras mahrollinen, mut paree kumminki ko se kirjava. Jos joskus sais aikaseks, ni vois tiätyste yrittä palautta sen alkuperäse färi takas I.

Muun kaikkie aikoje lempitualin taita kumminki ol semmone oikke iso vaaleasinine nojatuali, minkä me Hanin kans joskus ostetti. Me oltti sitä kaksistas ostamas ja färivaihtoehtoin ol viimeses äänestykses tummanpunane ja vaaleasinine. Hani halus punase ja mää sinise ja sit hä sanos, et mää saa päättä. Kuvittel tiätyste, et mää valitte sen punase ko hän siit enemmä tykkäs. No en tiätenkä! Mää valitti se vaaleasinise, ko se ol kertakaikkia ihana. Se ol pitkä aikka meil olohuanes, mut tätä nykyä se o Teini-ikäse huanes. Se o siäl sitä varten, ko se o nii ruakottoma näköne. Vaaleasinise on muuttun kirjavaks, kui onki päässy nii fläkkiseks. Eikä niit oikke ol saan pesemälläkkä poies. Olis tiätyste voinu joskus tehr semse päätökse, et olkkaris ei syär mittä, mut kui sit pääski lipsahtama. Jos joskus sais aikaseks, ni vois tiätyste yrittä palautta sen alkuperäse färi takas II.

Jos joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti