2.2.2014

Mist alotetti, kuka vaihrais?

Me ollan  piret tätä blogi koht kaks vuat. Ensmäissi aihei ol ruakalista, mitä mukula oliva saanne päättä ja mikkä ol tarkotet ennenkaikke muun helpottamiseksen. Ain välil ruakka teke enemmän ko miälelläs ja kaupassakki pysty ostama monen päivä ainekse valmiiks. Ain välil sitä ei sit taas oikke ol keksivännäs mitä syäräis, kaupas kulke ko tsompi ja hyvä ko pysty eres yhren ateriallise siält kokkoma. Listoi olla erelles ain sillon tällön pistet pystöhö, mut nyy mää ajatteli, et mitä jos käyräiski tääl vähä vaihtokauppa. Mää laitan tähä ny ehrotukse vaik seuraavaks kolmeks päiväks vapaaste kätettäväks ja sitä mää saa vastaavii ehdotuksi teilt? Kui olis?


Päivä I: Kanavokki (maustamatont kana, vihanneksi, cashew-pähkini, luumu/nektariini, chowmein-kastiket) + riisi/nuudeli/lohkoperuna + makkia chilikastike, jos kaipa vähä viäl jotta

Päivä II: Nakkisoosi + peruna + porkkanaraaste + etikkapunajuuri

Päivä III: Ihanakala, en tiä onk toi kala ny iha ihana, mut aika hyvä kumminki ja siin on kaiki kerrallas, ei tart erikses nii kauhjast räpelttä.

Josko näil pääsis alkkuhu?

2 kommenttia:

  1. Onkohan mun vähän koomista jakaa ruokaohjeita? :D Jaan kumminki!

    Päivä I: Kanaloota: keitetty makarooni, kana, paprika, sipuli, feta / aura maun mukaan vuokaan ja uuniin. Nesteeksi kerma tai munamaito (en ole ite ikän kokeillu munamaidol).

    Päivä II: Sipulikeittolihapullat: lihapullataikina sipulikeittopussillisella maustettuna. Muita mausteita ei tarvita! Höystää voi sit maun mukaan muusilla, potuilla tai iha milläs tykkä! Mää tykkään keitetyil kasviksil.

    Päivä III: Soppa. Maun mukaan jauheliha-, makkara-, kana- tai kalasoppa. Ilman pottujaki on oikke hyvä! Säästyy vaivaa ja hiilareita nääs. :D Ja ei tul pelkki perunalohkoi lautasel.

    VastaaPoista
  2. Kanalootaa, sitä testataan! Ja kalasoppa ei ol syät pitkä aikka, sitä kans ja kyl lihapulliakki, mut arvaa vaa, käytetään meil SIPULIkeittoainei ;D

    VastaaPoista