23.2.2013

Kuin kävikä

Lomasunnitelma menivä uusiks. Taik paremminki nii, et nyy ei ol mittä suunnitelmi. Kylläki varsi hyväst syyst, etei sem pualee. Tämä ol jotakuinki ainuva päivä, et oltti aikataulu sovit ja aamul startatti tiäm pääl. Ja kui sit kävikä. Ransiitti levis het ensmäisel etapil, vaik se juur torstain ol huallos. Ei siin auttan muu ko soitta hinuri hakema ja toine kuljetus mul ja Lelli-neitil. Kiitos vaa kyytiläisil!

Nyy mä ole sit koittan keksi jottai rojektei, et saan aikan kuluma tääl koton. Siis jotta muut ko tota ainast pyykim pessu ja raulaitto. Komerosiivoust mää ole oikke erityiseste koittan vältel, mut kui sit kävikä. Rupesin kumminki. Lelli-neitil o huanesas pikkane vaatehuane ja siäl o semsi elfakorihyllyi muutama, niis o häne vaattees. Ne ova hiuka huonoi siin miäles, et niist ei sillai kertakattomalt näe vaihtoehroi, vaa koko kori tarvi ain myllät riipiraapi, ko siält jotta haeta. On siäl tavallissi seinähyllyjäkki, mut ne ova aika kappio ja severra korkkeemmal, etei Lelli niist oikke ylläis roiteijjas valkkama. Niinpä me päätetti siirttä häne vaattees tommose olemas oleva piironkki. Ja erelles löytymist helpottama, sovitti et laiteta laatikoihi nime, mitä misäki o. Kotei semssi tekstei ol välttämät missä valminas ja Teippitarha blogist löyty teippitekstin tekemisse hyvä ohje, käyti mää sit sitä. Mää ole tyytyväine lopputulokse.


Nyy ei tars sit enä muutko tyhjenttä tualt vanha ryjä poies ja järjestel Lelli vaatte tilal. Mut ei kai semsse puuhaha lauantaehtootas tart käyttä. Jos huame. Taik ens viikol. Vois ennemminki ruvet miättimä muit rojektei. Vähä vois seinä maalat ja pääsiäiskanarototyyppiki vois alotel ja kyl mar sit hiuka vois ulkonnakki jottai puuhastel. Mää jo miätein, et mensi lapioima lume pihalt aitapuskan tois pual. Auttaissi kevät. Mää voisi sit rehvastel pihapiiri ensmäisil lumikelloil ja rookuksil ko toise viäl orottelisiva lumies sulamist.. kyl olisiva naapuri katteissi! Hah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti