2.10.2012

Ruaka-aikatotuuksi

2. Lunchtime #fmsphotoaday

Lounaseväi. Totuure nimis tarvitte sanno, et usseimmite mää käy meijä tyäpaika ruakalas syämäs. Ain joskus vaa evästele. Tänäpe satus kumminki olema jääkaapis tommone herkkupala jemmas, ni otin sen sit mukkan. Se o sunnuntalounaalt säästynny ohra-feta-tomaatti-sipuli-valkosipuli-täytteine paprika.Taik oikkestas vaa pualikas. Salaatti ol iha perus. Ja vähä sitäki. Ja jos erelleen tol totuuren polul pysytä, ni voin kertto, et ei tol kyl oikke nälkä lähteny, vaik hyvä oliki. Ja voin kertto senki, et kyl aika pali nolot otta kuva siäl kahvihuanes. Siin ei pali kuvakulmi haet, eikä krutonkei asetelt. Äkkii vaa ja sit niinko ei mittä. Vaik emmää tiä huamasko muun lounasseuran eres mitä mää puhelimen kans siin räpelsi. Ei ainaka kehran sanno mittä, jos huamaski :D

2 kommenttia:

  1. Toi näyttää ja kuulostaa upealta lounaalta, olisin halunnut nähdä Sut kuvaamassa sitä. Ne rasiat olisivat myös olleet ihan kuvauksen arvoisia!

    VastaaPoista
  2. Jos nyy sit viäl yks paljastus tähä laiteta, ni mul ol varal jo aamuste niist kipoist otet kuva. Et jos vaik en olis lainka kehran kuva oikkiast lounasajast otta ;)

    VastaaPoista