27.10.2012

Heijastintehras I

27. Morning {on our way to get weekend´s groceries} #fmsphotoaday

Kaunis ilma ol aamuste. Vaik emmää tiä onk kymmene jälkke varsinaiseste enä aamu. Taik oli se tänäpe, emmää kumminka aikasemmi  olis mihenkä viäl kerenny.

Ehtonpäiväl mää sit vihrost viime aloti heijastintehtailu. Taas mää oli kuvitellu, et se käy tost vaa ja erityiseste, et tuatos o heti iha superpriima. Heh. Paree se on ko vaa myäntä, et harjotus ei ol lainka pahitteks. Tommone pikkupiiperrys onki hankalamppa ko luulis. Etun siin o, et vaik olis vähä hankala, ni tule kumminki aika äkki valmist. Ny lopusiva nuo luko, tarvi joko kaivel esil lissä vanhoi kaulanahoi, mist voi kiärrättä taik sit käyr jostai ostamast. Jos jollai sattu olema ylimäärässi vanhoi mil ei ol itel mittän käyttö, ni mul voi lahjotta :)

Heijastime on teht sil periaattel, et toinen puali o heijastinkankast ja toine tavallist. Kuvis ensi tavalline kankas edes ja jälkimmäises heijastinkankas eres.


B-heijastime saa luannollisest Herra B. Muun oma lempparin taita ol tua piparminttuympyrä, Lelli-neiti valkkas hörhelöreunase kuka ja naapurilikka syrämme.

2 kommenttia:

  1. Aaaw saako B tollasen ihanan! Kiitos <3 Tolla koukulla saakin kätevästi pantaan tai hihnaan kiinni! Ja hei, mulla saattas olla jopa noita avainnauhoja. Kaivelen huomenna.

    VastaaPoista
  2. Juur sillai ajattelin et käyttäisitte. Toi o kevyt ja pehmune, ei kolhi toist. Ja kyl sääki sit saas oma! Mää voi laitta vaik postis tulema, lait vaa osote viäl varmudeks johonki viästil.

    Tosi kiva jos löyty vanhoi nauhoi, määki muutama viäl löysi ko siivosi yhren piironki laatiko äske :)

    VastaaPoista