17.9.2012

Hyvei ja ireoi

Uus viikko polkasti käynttihi iha perinteisi menoi. Mää meni töihi, mukula men kouluhu ja Hani jatko sapattias remonttihommis. Ei meil, mut muuhal. Meil ei tair ny ol mittä iha akuutti remontoimistarvet. Kui lainka muute? Tarsko ruvet suunnittelema?

Teini-ikäne ol tänäpe kotsan (taik köksän) tunnil tehn omenahyvet. Ja sit hän tek meil oma satsi koton. Oivoi ko se ol hyvä. Hani väit etei se ol koska enne syän omenahyvet, mut mää en kyl usko. Kui olis voinu säästy ja vältty, muka. Ja ko määki ole sitä miälestän usemma kertta tehn.. olleek se päästäs jo vähä laho?

Hyvet orotelles leikeltti Lelli-neitin kans vanhoi lehrei. Mää kokosi ittellen taltte kaik semse ohje, mitä mää ole niit lehti lukiessan meinan, et tars testat. Ja Lelli-neiti leikkel kaikki ihanikuvi. Liimapuikko ol kuivettunnu piäneks kryppänäks, mut korvikkesk kävei hyvi teipi. Tommost ireavihko mul ei ol aikasemmi ollukka, katota tulek siält josku jotta kans tehryks. Nyy olis listal (erelles) ne betonilaata toho etuoven piälehe, peiton kutomist ja pavlova tekemist. Kyl te sit heti kuulet, jos tule mittä valmist, ikä.


3 kommenttia:

  1. Mitä tossa kuvassa on? Joku piän yrttitarha vai? :D

    VastaaPoista
  2. Siin on jotta yrtei juu, mut se irea o toi M-kirjain, mikä o betonine. Kirjaimen teko-ohje mää siis nappasi talttehe. Paitti, eten tiär teenk kirjaimi lainka, mut jos niit laatoi sais aikaseks joskus ;)

    Vaik olis tomse kirjamekki aika kiva näkössi.

    VastaaPoista