10.4.2012

Tiistaine maananta

Sisko hyvä totes pyhin, et o kiva ko o peräsi kolm lauantat ja sit ko arki alka, ni onki heti tiista. Tämä tiista ol kyl niin maanataine, et olis menny kyl iha täyrest maanantaistakki. Töist suara, melko raskal kaasujalal, marketi parkkihi ja ruakka hakema. Olsin voinu ol iha lyätty, mut siin marketi tuulikaapis mää hokasi, et mul onki koko viiko ruakalista jo miätittynnäs. Sit mää hiuka reipastuneenas kurvasi hevi-osastol ja siäl osus kättehe ihanaste tuaksuva basilika ja melkke jo hymyilyt. Kassajonos mää oli jo nii voimantunnosan, et nappasi viäl korin kuvalehre ja oikke miälesän näin ko mää soffal ojenna sitä lukema - ol kuulkka pääsärkyki siin vaihees jo hiuka kuvotusastelt laantunnu. Oikkia arje survivalstoori.


ps. Etei jäis kenellekkä liia ruusust kuva, ni täyty tunnusta, et Ilkkiä Äiti jourus kotti tullesas kumminki hiuka kitapurjeitas tuulettama. Teini-ikäne ol tehny kuplajuama nii et sit ol laatikoi ja lattia myäre joka paikas.. Noh. Kui käviki.

pss. Nii ja se lista. Tänäp hapanimelä kana ja wokkivihanneksi, huome possupihvei (jotta sitruunaissi) ja uunijuureksi, torsta pasta carbonara tai bolognese ja perjanta jotta risotto, ehrottakkas jotta hyvä!


2 kommenttia:

  1. Olisko sitruunarisotto mitään tai jokin merenelävä- tai sienijuttu, jos vain lapset tykkää? Toi sitruunarisotto on ollut taivaallista, en vaan enää muista teinkö itse vai tehtiinkö ruokavieraiden kanssa yhdessä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitruunarisotto kuulosta erinomaselt, sitä mää tee, kiitos! Mää luule muutenki, et ol risotto sit mikä hyvänäs, nihyvä o, jos eres maistava, mut ei sen nii väli, jää ittel enemmä :D

      Poista